Anne Hathaway klar for barn

(20.11.2012, sist oppdatert 20.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Anne Hathaway giftet seg i september med Adam Schulman, etter fire år sammen som par. Nå er hun klar for familielivets glede, forteller hun.

Hun vurderer for tiden å flytte til et stille og rolig sted for å starte opp en familie, melder hun ifølge Hollywood Reporter.

 

Det er i en diskusjon om paparazzier sammen med Rachel Weisz, Naomi Watts, Helen Hunt, Sally Field, Amy Adams og Marin Cottilard, at hun sier: - Jeg tenker på all oppmerksomheten, nå som jeg virkelig ønsker meg en baby. Og mannen min sier: «Hvor skal vi bo da?»

 

- Jeg er den eneste her som ikke er mor, men jeg håper å kunne være med i «klubben» snart, legger hun til.

 

Hun vil leve livet uten anger, forteller hun videre, og sier til filmbransjebladet at hun slett ikke angrer på at hun ledet Oscar i 2011 - selv om hun og James Franco fikk massiv kritikk etterpå.

 

- Det så kanskje passe manisk og hyper-cheerleader-aktig ut på TV. Men det var en storartet opplevelse og jeg angrer slett ikke på at jeg tok oppdraget.

(©NTB)

 


Les alt om Anne Hathaway!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews