Anne Hathaway åpen for ekteskap

(19.08.2011, sist oppdatert 19.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren innrømmer å ha endret sin holdning til ekteskap den siste tiden.

I et intervju med Interview Magazine forteller hun at å se venner gifte seg har fått henne på andre tanker.

 

- Jeg er faktisk åpen for ekteskap. Jeg bare gikk gjennom en fase der jeg ville se på ekteskap fra alle vinkler for å være sikker på at jeg ikke bare falt for en fantasi, sier hun til bladet.

 

- Jeg var i min beste venns bryllup for bare to dager siden, en venn som jeg føler står meg like nær som familien, og så hvor lykkelig det gjorde henne å knytte seg til mannen hun elsker, forklarte hun.

 

Hathaway har vært kjæreste med Adam Schulman i tre år, og han skal være fornøyd med hennes nye innstilling til giftermål.

 

- Jeg har hatt et syn på ekteskap som har vært fritt for romantikk de siste månedene, og stilt spørsmål om det ikke bare er et verktøy for undertrykkelse. Så jeg tror han er ganske lettet for at jeg er over det.

(©NTB)

 


Les alt om Anne Hathaway!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews