Viste datteren Anna Nicoles kjole

(30.04.2010, sist oppdatert 30.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Larry Birkhead tok med sin tre og et halvt år gamle datter Dannielynn på museum - for å se på morens rosa, paljettbesatte kjole.

Birkhead møtte Anna Nicole Smith nettopp under hesteveddeløpet Kentucky Derby i 2004. Denne uken er han og deres felles datter tilbake i Kentucky - der kjolen Anna Nicole hadde på seg den gang er stilt ut på et lokalt museum.

 

- Det var et bittersøtt øyeblikk, sa Larry Birkhead ifølge AP om museumsbesøket, der den sprellende, lille datteren rakte ut hånden for å ta på kjolen til moren som døde av overdose i 2007.

 

Birkhead er selv født i Louisville, der Derby-løpet avholdes årlig, men bor nå i Los Angeles. Han fikk foreldreretten til Dannielynn etter en svært omtalt rettssak, der en rekke potensielle fedre hevdet sitt farskap - men der DNA-prøver viste at det var Birkheads barn.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews