Urban forteller om sin behandling

(23.01.2007, sist oppdatert 23.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den australske countryartisten og ektemannen til skuespilleren Nicole Kidman, Keith Urban, forteller nå åpenhjertig om sin behandling for alkoholisme.

På sin hjemmeside snakker han åpent ut i en video om sin beslutning om å legge seg inn på en klinikk for avveining.

 

Videoen ble lagt ut bare en uke etter at Urban bekreftet at han var ferdig med behandlingen på det kjente Betty Ford Center i Palm Springs i California der han ble skrevet inn 19. oktober i fjor. En rekke celebriteter er blitt behandlet ved klinikken opp gjennom årene, blant dem Robert Mitchum, Jerry Lee Lewis og Anna Nicole Smith.

 

- Det var ingen stor katastrofe som inntraff rett før jeg ble innlagt. Bare en serie små hendelser som skjedde i livet mitt og som begynte å tilta i styrke og som fortalte meg høyt og tydelig at jeg var langt unna veien mot avveining. Det førte til at livet mitt ble uhåndterlig, sier han.

 

Han sier videre at tidspunktet for behandlingen ikke kunne ha vært verre: - Det var så langt fra en ideell tid. Mens jeg var der hadde jeg fødselsdag og platen min ble gitt ut. Jeg savnet høsttakkefesten og alle helligdagene.

 

Urban innrømmer også at han hadde planlagt å være tretti dager i senteret, men oppholdet ble forlenget.

 

- Tretti dager ble til seksti dager. Seksti dager ble til nitti dager og, etter hvert som ukene gikk, lærte jeg virkelig hvordan jeg skulle slutte, sier Urban, som avslutter med en direktemelding til Nicole: - Hun var utrolig sterk og kjærlig og vennene og familien min var der. Det har virkelig vært helt overveldende.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews