Strippere ærer Anna Nicole

(14.02.2007, sist oppdatert 14.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Stripperne på 12 nattklubber over hele USA vil minnes avdøde Anna Nicole Smith med å dempe lysene og stå samlet på scenen på selveste Valentinsdagen.

Det var nemlig på Rick‘s Cabaret i Houston, som er del av en strippeklubbkjede med filialer over hele USA, at Anna Nicole Smith traff sin andre ektemann, oljemilliardæren J. Howard Marshall, den gang da hun jobbet som såkalt eksotisk danser.

 

- Howard pleide å komme innom i løpet av dagen og bruke penger. Han tok en drink og så på Anna Nicole. Hun danset ofte for ham sammen med en venn, og han lot til å ha mye glede av å se på henne opptre med den andre danseren, sier grunnleggeren av Rick‘s, Robert Watters, til TMZ.

 

Bob Glass, som var sjefen hennes i Houston, sier om Anna Nicole: - Hun hadde den kvaliteten vi leter etter hos våre entertainere. Hun var energisk, karismatisk og en virkelig vakker kvinne.

 

Anna Nicole Smith døde sist torsdag, 39 år gammel.

(©NTB)

 

 


Les alt om Anna Nicole Smith!


Kommentarer fra brukere


lone
14.02.2007 12:58
http://www.folkelotto.no/cli_click.asp?id=8479

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.211 sec - 1 pageviews