Stern filmet dopet Anna Nicole

(20.02.2007, sist oppdatert 20.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Howard K. Stern filmet en helt klart ruset Anna Nicole Smith - og erklærte at «dette opptaket betyr penger».

Nå betyr det neppe penger, men enda en spiker i kista for ryktet til Smiths siste kjæreste, som ikke lot til å prøve gjøre noe for å stoppe hennes destruktive atferd.

 

Ifølge Dannielynns tidligere barnepike, som i en beediget, skriftlig erklæring fra desember har fortalt rystende ting fra Anna Nicoles hverdag, som at hun ville at barnet skulle få lite mat så det «ble sexy», og at Anna Nicole to ganger hadde prøvd å ta sitt eget liv. Howard K. Stern «var der», men gjorde ifølge barnepiken ikke noe for å stoppe det som pågikk.

 

Nå kommer han også svært dårlig ut av et opptak som mandag kveld ble sendt på nyhetskanalen til Fox i programmet til den anerkjente programlederen Greta Van Susteren. Det er Stern som selv filmet Anna Nicole mens hun triller en dukke i barnevogn og har ansiktet malt som en klovn. Så spør han henne flere spørsmål, mens han hele tiden filmer henne.

 

Er dette en «sopptur» - mushroom trip, spør Howard Stern tre ganger, og hver gang sier Anna Nicole «hæ?», før hun spør hva han mener. «Jeg tuller», feier han henne av i filmklippet, som ligger ute på TMZ.

 

Litt senere erklærer Stern bak kamera: - Dette opptaket betyr penger.

 

- Hvorfor? Hvilket opptak? spør Anna Nicole, mens Stern svarer: - Dette du ser inn i, svarer Stern. - Det er et kamera, svarer Anna Nicole. - Nettopp! sier en tilfreds Stern.

(©NTB)

 


Les alt om Anna Nicole Smith!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews