Smiths dagbøker til salgs på eBay

(19.03.2007, sist oppdatert 19.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Anna Nicole Smiths gamle dagbøker skal under hammeren.

Gamle dagbøker, signert den avdøde modellen og TV-personligheten Anna Nicole Smith, har ført til budrunde-krig på eBay.

 

I dagbøkene forteller hun blant annet om en mulig graviditet, narkotikamisbruk og om kjærligheten til sin daværende milliardærektemann J. Howard Marshall.

 

Det var en nabo av Smiths mor som i sin tid sikret seg dagbøkene da modellens mor kastet dem. Han beholdt nedtegnelsene til i fjor og solgte dem da videre til websiden UniversalRarities.com. Sjefene for dette nettstedet, Steven Woolf og Thomas Riccio, har nå brukt lang tid på å få bekreftet at bøkene, fra 1992 og 1995, virkelig stammer fra Anna Nicole Smiths hånd. Og alt tyder på at bøkene er autentiske. Nå selges de for høyeste bud på eBay.

 

Den tidligere Playboy-modellen ble funnet bevisstløs på rommet sitt på Seminole Hard Rock Hotel og Casino i Florida i februar. Anna Nicole Smith ble født i Texas og het opprinnelig Vickie Lynn Hogan. Hun ble 39 år gammel.

(©NTB)

 


Les alt om Anna Nicole Smith!


Kommentarer fra brukere


lol
19.03.2007 22:57
herregud hu der er så støgg!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews