Satte Eddie Murphys navn på fødselsattest

(13.04.2007, sist oppdatert 13.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Mel B. holder fortsatt hardnakket på at hennes nyfødte datter har Eddie Murphy som far, og har nå ført ham opp som barnefar på fødselsattesten.

- Det er ikke snakk om annet enn at Eddie er faren, uttaler Mel B, kjent som Scary Spice i Spice Girls? glansdager, ifølge The Sun.

 

Datteren kom for sikkerhets skyld til verden på Eddie Murphys bursdag, 3. april. Skuespilleren benekter farskapspåstanden like hardnakket, og krever DNA-testing.

 

- Jeg vet ikke hvem sitt barn det er, sier Murphy, som begynte å date Mel B i juni i fjor, bare to måneder etter at han sa takk for seg til kona de siste sju årene, Nicole. Han har fem barn fra før, mens Mel B har datteren Phoenix Chi (7).

 

Dermed er det klart for en ny, stjernespekket farskapssak, men med motsatt fortegn av rettssaken som dreide seg om lille Dannielynn, Anna Nicole Smiths datter:

 

Der meldte det seg som kjent tre menn som alle ville ta æren for farskapet.

(©NTB)

 


Les alt om Anna Nicole Smith og Mel B!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.215 sec - 1 pageviews