Prinsen jaget tyver med kølle

(28.02.2011, sist oppdatert 28.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Prins Frederik av Anhalt kan svinge baseballkølla - og jaget to innbruddstyver på flukt i helgen.

Da brøt nemlig to menn seg inn i huset der adoptivprinsen bor sammen med sin atskillig eldre kone, Zsa Zsa Gabor. Prinsen våknet av bråket midt på natten og forfulgte dem med kølla.

 

- Jeg måtte velge mellom en pistol eller baseballkølla, men tok kølla fordi jeg var redd for å skyte så raskt, sier han til TMZ. Han forklarer videre at tyvene ikke gjorde motstand og stakk - men han selv falt og slo hoften sin under jakten.

 

- De tok noen malerier, en bærbar, et kamera og noen statuer, sier prinsen, som sier det også ble vesentlige materielle skader på dører og vinduer. Han sier at hans syke kone ble skremt av alt oppstyret med politi i huset.

 

Prinsen har tidligere hevdet at han var far til avdøde Anna Nicole Smiths baby, så vel som å bli ranet og avkledd av tre kvinner.

(©NTB)

 

 


Les alt om Anna Nicole Smith!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews