Prinsen farskapsutspill var for pressen

(13.02.2007, sist oppdatert 13.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Prins Frederic Von Anhalt meldte seg på som den tredje potensielle pappaen til Anna Nicole Smiths datter Dannielynn - men utspillet kan ha vært et rent pressestunt.

Den 64 år gamle prinsen, som er gift med 90 år gamle Zsa Zsa Gabor, uttalte mandag at han ville anlegge sak for å få foreldreretten til Dannielynn. Han skal ha vært i møte med kjendisadvokat Gloria Allred, for øvrig også advokaten til Ryan O‘Neals sønn Griffin, og sa til AP at hans affære med Anna Nicole skal ha gjort Zsa Zsa «dypt opprørt».

 

- Hun ønsker definitivt ikke å få noe barn i huset, sa Von Anhalt.

 

Men nå sier TMZs kilder at Von Anhalt faktisk står på lønningslisten til visse europeiske tabloidaviser og - blader, som han regelmessig fôrer med informasjon, og at farskapsutspillet var et ledd i dette:

 

- Han timet dette så det sammenfalt med ankomsten til hundrevis av utenlandske pressefolk i Los Angeles som skal dekke Oscar-arrangementene, sier kilden.

 

I tillegg til Von Anhalt har Anna Nicoles ekskjæreste Larry Birkenhead så vel som hennes ektemann Howard K. Stern også gjort krav på lille Dannielynn, som for øvrig kan ligge an til å arve mange hundre millioner kroner etter morens tidligere ektemann J. Howard Marshall. Anna Nicoles halvsøster hevder for øvrig i en bok at Marshall skal være faren, gjennom sæd som Anna Nicole frøs ned.

(©NTB)

 


Les alt om Anna Nicole Smith!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews