Prøvde Anna Nicole å endre testamentet

(21.02.2007, sist oppdatert 21.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Seks dager før hun døde ble det sendt en faks av Anna Nicoles nåværende testamente, noe kjendisnettstedet TMZ mener kan tyde på at hun ønsket å endre testamentet sitt.

Faksen ble sendt 3. februar, men mottaker er ukjent. På førstesiden står det «Vickie Lynn Marshalls testamente», altså Anna Nicoles offisielle navn, og det var også notert et telefonnummer med initialene RAR.

 

- Vi tror det er Ron A. Rale, advokaten til Howard Stern, skriver TMZ.

 

Howard K. Stern ligger dårlig an til å arve noe etter Anna Nicole Smith. De var ikke gift offisielt. Og i det gjeldende testamentet, skrevet før sønnen Daniel døde, oppgir Anna Nicole ham som sin enearving - og Stern som verge.

 

Siden Daniel nå er død, er Dannielynn enearving. Og med mindre Howard K. Stern klarer å bevise at han er barnefaren, vil han neppe klare å overbevise retten om at han skal være hennes verge - slik han var for Daniel.

 

Ifølge en tidligere barnepike hadde Anna Nicole prøvd å ta sitt eget liv to ganger før, og at Stern var fullt klar over dette. Hun snakket også mye om døden og hvor hun ville begraves, viser vitnemålene i den pågående høringen i Florida.

 

Nå spørs det om Anna Nicole Smith var tilregnelig nok til å kunne endre sitt testamente. Hun gikk på metadon, og en video tatt flere måneder tidligere viser at hun ikke fungerte som normalt. Selv på et fjernsynsinnslag i «Entertainment Tonight», sendt bare noen dager før hennes død, virket hun ute av seg.

 

Dermed kommer spekulasjonene: Er det Stern som skjøv på for å få endret testamentet, siden han var klar over at Daniels død endret hans egen stilling?

(©NTB)

 

 


Les alt om Anna Nicole Smith!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews