Mandag avsløres Anna Nicoles dødsårsak

(23.03.2007, sist oppdatert 23.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Patologen Joshua Perper, som undersøkte Anna Nicole Smith og foretok obduksjonen, vil avsløre hva dødsfallet skyldtes på en pressekonferanse på mandag.

Perper er rettsmedisiner i Broward County i Florida, og har profilert seg i forbindelse med rettssaken rundt hvem som skulle få ta hånd om den døde kroppen. Og mandag akter han å gå ut med hva som tok livet av henne.

 

Og ifølge Gary Bitner, som er talsmann for Seminole-politiet, vil Perpers funn «være en betydningsfullt meddelelse». Til TMZ sier Bitner at Seminole-politiet, statsadvokaten og rettsmedisineren har samarbeidet tett, og at saken ikke er en etterforskning av noe kriminelt, men av et uforklarlig dødsfall. Bitner tilføyde at Perpers funn «kommer til å bidra med en viss oppklaring» i Anna Nicoles dødsfall.

 

De beryktede søsteravisene National Enquirer og Star skriver i dag at Anna Nicole døde av en dødelig overdose av et sovemiddel som inneholdt kloralhydrat, og at hun også hadde en blodforgiftning som førte til høy feber og som i seg selv kunne vært dødelig.

 

De skriver også at hun kunne berget livet dersom hun hadde reist til sykehus istedenfor å prøve å behandle seg selv for feberen og smertene og de andre infeksjonssymptomene.

(©NTB)

 

 


Les alt om Anna Nicole Smith!


Kommentarer fra brukere26.03.2007 10:42
jeg elsker deg

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews