Larry tilgir Anna Nicole

(20.04.2007, sist oppdatert 20.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Larry Birkhead, nybliven offisiell pappa til Dannielynn, sier at han tilgir avdøde Anna Nicole Smith for å ha løyet om farskapet og holdt ham unna datteren.

- Dette har gjort meg vondt, men hun er borte, så hvor skal jeg styre smerten hen? Jeg kan ikke klare å holde den inni meg, sier han til bladet OK!

 

Larry Birkhead stilte opp for magasinet med Dannielynn på armen, for å snakke ut om hele den lange prosessen han satte i gang for å få bekreftet sin mistanke - at han var far til eksens baby.

 

Birkhead og Anna Nicole skilte lag i fjor vår da Playboy-modellen var gravid. Da hun fødte sin datter i september, oppgav Anna Nicole navnet på sin daværende partner Howard K. Stern som far på fødselsattesten.

 

Først 10. april, to måneder etter Anna Nicoles overdosedødsfall, fikk Birkhead omsider bekreftet at han var Dannielynns far. Men nå har han altså gitt slipp på et eventuelt nag og forsonet seg med det hele.

 

- Jeg tror hun ville ha kommet til fornuft, og vi er nesten der i California hvor hun kunne blitt beordret til å ta en DNA-test. Jeg skulle bare ønske at det hadde skjedd raskere, så kanskje jeg kunne fått vært nær henne. Kanskje jeg kunne gjort noe som kunne hjulpet henne, sier han om ekskjæresten.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews