Larry kan ta Dannielynn med hjem

(26.04.2007, sist oppdatert 26.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Larry Birkhead har nå fått klarsignal fra en dommer på Bahamas at han kan ta med seg datteren Dannielynn og reise hjem til USA.

Den eneste betingelsen er at Birkhead tar henne med seg tilbake til Nassau i juni når den endelige høringen om foreldreretten til henne skal gå av stabelen.

 

Ifølge TMZ akter Larry Birkhead å forlate Bahamas i løpet av de neste dagene. Han kunne ikke si noe direkte ettersom høringen var lukket, men til Access Hollywood uttalte Birkhead at han ikke kom til å være på øya i helgen:

 

- Ta det på den måten du vil. Jeg kan ikke si mye, men et smil er mer verdt enn tusen ord, ikke sant?

 

Nå får den lille jenta sitt eget pass, etter at fødselsattesten også ble endret som resultat av onsdagens høring, melder UPI. Som ventet protesterte Virgie Arthur, moren til Anna Nicole Smith, og vil muligens anke dommerens vedtak. Men ifølge nettstedet kan anken komme for seint, siden Birkhead har reiseplanene klare.

 

Howard K. Stern, som først stod oppført som faren ettersom han var Anna Nicoles siste partner, sier han vil støtte Birkhead fullt ut:

 

- Jeg ønsker bare at Dannie skal ha et godt liv, og jeg tror Larry vil kunne gi henne det, så det er bittersøtt. Det er tøft, men jeg vil bare at hun skal bli så lykkelig som mulig, sier Stern, som stelte for Dannielynn de første månedene av hennes liv.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews