Krangel om Anna Nicoles legeme

(16.02.2007, sist oppdatert 16.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det har oppstått krangel om hvem som skal ha retten til å gravlegge den avdøde fotomodellen og reality-TV-personligheten Anna Nicole Smith.

En medisinsk ekspert i Florida sa det hastet med å få gravlagt legemet til 39-åringen, noe som fikk dommer Larry Seidlin til å innkalle til en ny høring.

 

- Vi må finne ut om hun skal oppbevares eller ikke, sa han.

 

Seidlin skal dømme i en juridisk tvist mellom Anna Nicoles elsker og advokat Howard K. Stern, hennes mor Virgie Arthur og hennes tidligere elsker Larry Birkhead.

 

Det er ennå ikke avgjort om det er Stern eller Arthur som har rett til å gravlegge henne. Stern vil at hun skal gravlegges på Bahamas, mens Arthur vil at graven skal ligge i hennes hjemstat Texas.

 

Birkhead på sin side er fast bestemt på å sikre seg DNA fra liket for å bevise at han er far til Anna Nicoles fem måneder gammel datter Dannielynn og ikke Stern.

 

Torsdag ga Seidlin beskjed om at slike prøver skulle tas fra den tidligere Playboy-modellen for å unngå at hun må graves opp igjen for få det gjennomført senere.

 

 

Samme dag dukket en tredje mann opp som hevdet har var far til Smiths datter. Utenfor rettsbygningen i Santa Monica sa Frederic Prinz von Anhalt, ektemannen til skuespilleren Zsa Zsa Gabor, at han hadde levert inn krav om å få stadfestet at han er far til Dannielynn Hope Smith.

 

63-åringen, som kommer fra Tyskland, kan dermed ende opp med arve millioner av dollar.

 

Anna Nicole Smith døde torsdag 8. februar etter å ha blitt funnet i bevisstløs tilstand på Seminole Hard Rock Hotel and Casino i Florida.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews