Kirkegården avsperret

(09.03.2007, sist oppdatert 09.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kirkegården der Anna Nicole Smith ble stedt til hvile, er nå stengt for andre enn lokalbefolkningen. Vakter måtte hyres inn etter at store mengder turister rykket inn.

Nysgjerrige tilskuere kom i busslaster fra cruiseskipene som regelmessig anløper Nassau havn, for å se på det som er blitt en morbid turistattraksjon på Bahamas-graven der Anna Nicole ligger, side om side med sønnen Daniel.

 

Situasjonen ble så ille at pårørende til dem som ligger begravet nær hennes gravsted, klaget over at de ikke fikk sørge i fred på grunn av turistene og pressefolkene som beleiret Lakeview-kirkegården.

 

Man fryktet på forhånd at Anna Nicoles siste hvilested ville bli en turistattraksjon på linje med Elvis‘ grav på Graceland, og at Lakeview ville bli like vandalisert og nedtrampet som området rundt Jim Morrisons grav på Pere Lachaise-kirkegården i Paris.

 

Men ifølge grunnleggeren av Findagrave.com, Jim Tipton, som kjenner til det meste om berømte menneskers siste hvilested, vil Anna Nicole bare ha en forbigående interesse:

 

- Anna er ingen prinsesse Diana. Det vil bli omtrent seks måneder med trafikk til graven hennes, anslår Tipton til TMZ.

(©NTB)

 


Les alt om Anna Nicole Smith!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews