Federline utropt til «god far»

(28.11.2007, sist oppdatert 28.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det amerikanske bladet Details, utgitt av Condé Nast-gruppen, utroper Kevin Federline til å være en «god far».

Han deler æren med Larry Birkhead, kjent som eksen til Anna Nicole Smith og som etter en lang kamp omsider fikk foreldreretten til deres felles datter.

 

Ifølge bladet er de «Amerikas nye foreldrerollemodeller», fordi de istedenfor å mislykkes - slik alle trodde - faktisk viste at de tok ansvar.

 

Federline er for sikkerhets skyld også havnet på førstesiden av bladet under tittelen «Who?s Your Daddy?» der Details har plukket ut i alt 50 menn under 45 år som man hevder har innflytelse - i form av hvor mye plass de opptar i folks bevissthet.

 

I intervjuet med Federline sier den tidligere bakgrunnsdanseren som nå ser for seg en karriere som rapper og skuespiller dette om farsrollen:

 

- Å være en far er alt. Det viser meg hvor liten jeg er.

 

Han ytrer også et ønske om å få spille noe annet enn «en bad guy eller en dust» - og da er det vel å merke på filmlerretet han snakker om.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.195 sec - 1 pageviews