Farskapet til Anna Nicole-baby testes

(03.01.2007, sist oppdatert 03.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Anna Nicole Smith og datteren Dannielynn skal nå DNA-testes, for å finne ut hvem som er far til barnet. Tirsdag satte en dommer fristen til senest 23. januar.

- Alt hun trenger å gjøre, er å komme seg ut av senga, ta på seg morgenkåpen og åpne døren, fastslår advokat Debra Opri - som representerer den ene potensielle pappaen, fotografen Larry Birkhead - til TMZ.

 

Han er ekskjæresten til Anna Nicole, og gikk i fjor høst rettens vei for å få Anna Nicole og babyen DNA-testet. Birkhead hevder nemlig han er far til Dannielynn, mens moren selv holder på at det er hennes nye kjæreste - og advokat - Howard K. Stern - som er faren.

 

Ifølge rettskjennelsen kan Anna Nicole Smith og Larry Birkhead selv velge hvilket laboratorium de vil skal utføre deres testing. Smith ble allerede i desember pålagt av høyesterett i Los Angeles å ta med datteren tilbake til California, og nå har hun fått en tidsfrist.

 

Får Larry Birkhead rett, og det viser seg at han er faren til lille Dannielynn, forventer mange at han går til rettssak om foreldreretten. Da han fikk medhold i retten i desember, uttalte han:

 

- Jeg takker Gud for at jeg snart vil få muligheten til å bevise at jeg er faren, og etter hvert få holde henne i armene.

 

Det nærmeste han hittil har kommet, er nemlig å se ultralydbildet av Dannielynn. Han og Anna Nicole var nemlig sammen på den tiden, selv om advokat Stern også var inne i bildet - med Anna Nicole som sin eneste klient.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.186 sec - 1 pageviews