Dannielynns fedre er blitt venner

(27.02.2007, sist oppdatert 27.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Fotograf Larry Birkhead,som hele tiden har hevdet at han er far til nå avdøde Anna Nicole Smiths datter, Dannielynn, har sluttet fred med Howard K. Stern.

Advokat Howard K. Stern giftet seg med Smith i september i fjor etter årelangt vennskap og forretningssamarbeid. Også han har påstått å være far til lille Dannielynn.

 

Det har vært en vanvittig farse av en farskapsstrid som har funnet sted i kjølvannet av at glamourmodell Anna Nicole Smith døde så tragisk tidligere denne måneden. Ved siden av Stern og Birkhead, har også en tredje mann, prins Frederic Von Anhalt (64), meldt seg på som potensiell pappa.

 

Men nå har i alle fall to av dem sluttet fred. Stern og Birkhead skal angivelig ha kommet til enighet om at det beste for Dannielynn er at hun får lov til å ha dem begge i livet sitt. Birkhead har endatil fått møte den fem måneder gamle jenta for første gang, melder sladre-nettstedet Femalefirst.

 

Stern har tatt seg av Dannielynn i Bahamas etter at moren ble funnet død på et hotellrom i Florida 8. februar. Og nå er saken om farskapet flyttet hit. En dommer har gitt Stern midlertidig omsorgsrett fram til neste høring som finner sted i mars i år.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.199 sec - 1 pageviews