Birkhead og Stern samarbeider

(21.06.2007, sist oppdatert 21.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

For kort tid siden kjempet de i rettssalen om omsorgen for lille Dannielynn, men nå samarbeider angivelig Larry Birkhead og Howard Stern.

Det var fotografen Larry Birkhead som gikk av med seieren i den lettere absurde farskapsstriden som skapte overskrifter verden over - i kjølvannet av Anna Nicole Smiths tragiske død.

 

Fotografen sier i et nytt intervju at han ikke har noe imot Stern, som var gift med Smith da hun døde, og som lenge hevdet å være far til lille Dannielynn.

 

- Stern er veldig støttende, og vi samarbeider nå for Dannielynns skyld, sier Birkhead i et intervju med det amerikanske magasinet OK!

 

Den lille jenta er nå blitt ni måneder og er ifølge Birkhead slående lik sin mor.

 

- Hun har lange legger og tykke små tær, akkurat som Anna hadde. Jeg synes også hun har Annas munn. Spesielt når hun skyter fram underleppa og furter litt. Hun får også viljen sin hele tiden, akkurat som moren gjorde da hun gjorde den greia med munnen, sier han.

 

Smith ble funnet livløs på sitt hotellværelse i et Florida-hotell i februar og ble bare 39 år gammel. Datteren Dannielynn ble født i september, bare dager før hennes sønn Daniel (20) ble funnet død på Bahamas.

 

Howard K. Stern, som både var Smiths advokat og ektemann da hun døde, forsøkte å få foreldreretten til Dannielynn, men Smith-eksen Birkhead ga seg ikke - og en DNA-prøve avgjorde saken.

 

Dannielynn kan komme til å arve millioner av dollar, ettersom Smith lå i en arvestrid om formuen til den avdøde Texas-oljebaronen J. Howard Marshall II. Smith var nemlig gift med ham da han døde 90 år gammel i 1995.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews