Birkhead krangler med advokaten

(08.01.2008, sist oppdatert 08.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Larry Birkhead er nå i åpen krig med sin tidligere advokat Debra Opri - som hjalp ham til å få foreldreretten til datteren han har med Anna Nicole Smith.

Opri fremholder at han skylder henne en mindre formue i salærer, mens Birkhead hevder at regningen hennes også inkluderte renseriregninger, dyre måltider og minst en tur til Bahamas.

 

Nylig møtte de to partene opp i lokalene til en megler i Los Angeles som spesialiserer seg på konflikthåndtering. Der satt de på hvert sitt møterom med sine respektive advokater, mens en pensjonert høyesterettsdommer gikk i skytteltrafikk med partenes tilbud til hverandre, melder The Bald Truth-bloggen til den Emmy-vinnende veteranjournalisten Art Harris, tidligere i CNN.

 

Opri ønsker at Birkhead skal betale regningen sin, som er på mer enn én million dollar. Men Birkhead vil bare punge ut med under en tredel, nemlig 300.000 dollar. Nå skal partene møtes i retten i begynnelsen av februar.

 

De to var tidligere svært så nær hverandre, og det var Opri som i retten fikk tvunget fram at Anna Nicole og babyen Dannielynn skulle DNA-testes. Kort tid senere døde Anna Nicole, og da gikk Opri ut med et krav om at liket skulle DNA-testes.

 

Men Birkhead ga henne brått fyken i mars i fjor, rett før han entret rettssalen i Bahamas for å kjempe om foreldreretten til lille Dannielynn med Howard K. Stern. I et brev til TMZ skrev Debra Opri den gang at Birkhead samarbeidet med Stern bak hennes rygg. Birkhead vant, etter å ha bevist at han var den biologiske barnefaren - og i dag er han og Stern bestevenner.

 

Ifølge New York Post selger Larry Birkhead nå regelmessig nyheter og bilder av Dannielynn for å få endene til å møtes.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews