Bestemmer seg snart for likskue

(12.01.2007, sist oppdatert 12.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Snart vil det bli bestemt om det vil bli holdt offentlig likskue i saken om Anna Nicole Smiths sønn.

20 år gamle Daniel døde da han besøkte moren og den nyfødte søsteren på sykehuset i Nassau på Bahamas i september.

 

Politiet etterforsket dødsfallet, og leverte i oktober sin rapport til statsadvokaten. Den offentlige dødsårsaken er ikke blitt sluppet offentlig. Men en privat patolog som Anna Nicole Smith selv hyret inn fastslo at sønnen døde som følge av en dødelig kombinasjon av metadon og to typer antidepressiva.

 

Nå sier direktøren for påtalemyndigheten på Bahamas, Bernard Turner, til nyhetsbyrået AP at etterforskningsresultatene innen utgangen av denne uken vil bli overlevert til herredsretten - som så vil bestemme om et offentlig likskue er nødvendig.

 

Et slikt likskue blir holdt når det er grunn til mistanke om at noens død skyldes en straffbar handling, eller når dødsårsaken er uviss. Omstendighetene rundt Daniels Smiths dødsfall karakteriseres som mystiske, men direktør Turner avviser at etterforskningen har tatt uvanlig lang tid:

 

- Hver sak må etterforskes basert på dens særegenheter. Du må huske på at selv om han døde på Bahamas, hadde han ankommet bare noen timer tidligere, så dette endte opp med å være mer enn en lokal sak.

 

Anna Nicole Smiths advokat svarte ikke på henvendelser.

(©NTB)

 


Les alt om Anna Nicole Smith!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews