Anna Nicoles mann snakker ut

(12.02.2007, sist oppdatert 12.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Nå snakker Anna Nicole Smiths ektemann Howard K. Stern ut. I et tårefylt intervju som sendes i kveld, forteller han hvordan han skal ta hånd om hennes fem måneder gamle datter Dannielynn, som han er en av tre fedrekandidater til.

- Jeg holdt henne i armene mine og kunne ikke forstå at hennes mamma er borte. Jeg vet at Anna elsket henne mer enn noen ting i hele verden, sier Stern i intervjuet.

 

Det ble gjort om bord på flyet hjem til parets hus på Bahamas fra Miami, der Anna Nicole døde og nå ligger igjen på likhuset. Det er Entertainment Tonight som fikk Stern til å snakke, melder Expressen.

 

Om sorgen over sin partner og tidligere klient - Howard K. Stern var som kjent først Anna Nicoles advokat - sier han: - Jeg vil at hennes venner ber for at Anna Nicole er på et sikkert sted og er lykkelig sammen med Daniel.

 

Anna Nicole hadde slitt tungt etter at sønnen Daniel døde rett etter at Dannielynn var født. Men hun var uenig med sin mor Virgie Arthyr helt til det siste. Når navnet hennes nevnes av TV-reporteren fastslår Howard K. Stern fast at hun neppe kommer til å få sitt barnebarn med det første:

 

- Den kvinnen kommer ikke til å få treffe Dannielynn så lenge jeg puster.

 

Howard K. Stern er sammen med paparazzifotografen Larry Birkenhead og prins Frederic von Anhalt mulige kandidater til farskapet for Dannielynn.

(©NTB)

 


Les alt om Anna Nicole Smith!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews