Anna Nicole frykter for barnet

(23.01.2007, sist oppdatert 23.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Onsdag går fristen ut for at Anna Nicole Smith og datteren Dannielynn må la seg DNA-teste. Nå prøver advokatene hennes iherdig å få utsatt eller stoppet testen.

Hun skal ifølge amerikanske medier være redd for å miste den lille datteren, som ble født under omstendigheter som raskt ble dramatiske på Bahamas: Først døde halvbroren på sykehusrommet til Anna Nicole, og nå krangler to menn om farskapet.

 

Selv om hun har bedyret offentlig at hun har intet å skjule, skriver TMZ at hun nå gjør sitt beste for å få utsatt det endelige svaret på hvem barnets far egentlig er:

 

Larry Birkhead, som er Anna Nicoles tidligere kjæreste, hevder han er faren. Han har fått medhold i at mor og datter må testes, og det sies at Anna Nicole frykter at han vil kreve foreldreretten over Dannielynn Hope Marshall Stern. Det siste etternavnet har hun fra Anna Nicoles advokat Howard Stern, som hevder han er faren.

 

Ifølge kjendisnettstedet prøver Smiths advokater seg på flere strategier: De hevder at pålegget om DNA-testing, gitt av en domstol i Los Angeles, ikke er gyldig før en dommer på Bahamas godkjenner det. De prøver også å nå fram med påstander om at det amerikanske laboratoriet som skal utføre DNA-testen, ikke kan gjøre så - fordi teknikerne ikke har arbeidstillatelse på Bahamas.

 

Det kan tyde på at Anna Nicole Smith er tilbake på Bahamas, etter et USA-opphold rundt juletider og tidligere i januar. Og i Nassau er et advokatfirma ute etter henne fordi hun ikke gjør opp for seg, mens hennes tidligere husvert mandag fikk rettens medhold i at hun kan kastes ut fra villaen der hun har holdt til. Hun hevdet at han hadde gitt henne huset i gave, men det var ikke dommeren enig i.

 (©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Andreas
23.01.2007 16:39
Howard Stern er jo ikke advokat.......................??

morwena
25.01.2007 23:05
jaiks...la den stakkars kvinnen få 5 min uten drama rundt seg...ack....

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews