Anna Nicole Smiths kjæreste siktet

(13.03.2009, sist oppdatert 13.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

For to år siden måtte Anna Nicole Smith bøte med livet etter en fatal pilleblanding. Nå har hennes tidligere kjæreste og advokat blitt siktet for å ha holdt henne med medikamentene.

Howard K. Stern var en viktig person i Anna Nicole Smiths liv i flere år, og påsto etter Smiths død at han var far til datteren Dannielynn. Dette viste seg å være usant.

 

Nå er advokaten siktet for å ha samarbeidet med to leger om ulovlig å holde Smith med medikamenter fra juni 2004 til januar 2007. De to andre siktede er legene Sandeep Kapoor og Khristine Eroshevich, melder people.com.

 

Stern ble arrestert og siktet torsdag, det samme ble Kapoor. En arrestordre har blitt utstedt på Eroshevich.

 

Den tidligere Playboy-modellen og TV-personligheten døde bare måneder etter at sønnen Daniel også hadde fått i seg en dødelig blanding med medikamenter.

(©NTB)

 

 


Les alt om Anna Nicole Smith!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews