200 gjester til Dannielynns ettårsdag

(27.08.2007, sist oppdatert 27.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Larry Birkhead planlegger en stor bursdagsfest når datteren Dannielynn feirer sin ettårsdag 8. september, og den skal være en prinsesse verdig.

«Prinsesse Dannielynn fyller 1 og hun holder hoff og ønsker at du blir med på moroa» står det å lese på invitasjonene til bursdagsfesten.

 

- Larry visste fra starten at han ønsket et prinsessetema. Da vi viste lille Dannielynn invitasjonen, strålte ansiktet hennes opp. Hun er helt skjønn. Og han er en omtenksom og dedikert far, sier Dawson Bullock i firmaet Designs by Dawson, som laget invitasjonene til selskapet 8. september, dagen etter Dannilynns egentlige fødselsdag.

 

Det blir holdt i Birkheads hjemby Louisville i Kentucky i samme herskapshus som fotografen i sin tid møtte Anna Nicole Smith, som han ble kjæreste med. Etter en turbulent farskapssak i kjølvannet av Playboy-modellens død ble Birkhead tilkjent farskapet og foreldreomsorgen til Anna Nicoles datter, som nå har det fulle navnet Dannielynn Hope Marshall Birkhead.

 

200 venner og familiemedlemmer er invitert til bursdagsfesten ifølge In Touch.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews