Én million for tårer på TV?

(13.02.2007, sist oppdatert 13.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Howard K. Stern var den sørgende eksmannen til Anna Nicole Smith på amerikansk TV i går - og skal ha fått en million dollar for å stille opp.

Fjernsynsprogrammet The Insider fulgte med Stern på flyturen tilbake til Bahamas for å gjenforenes med Anna Nicoles datter Dannielynn, som var igjen på Bahamas mens mor og mannen som hevder han er faren hennes var i Florida.

 

Det intervjuet ble gjort på flyet, to døgn etter Anna Nicoles død, mens det samarbeidende programmet Entertainment Tonight slapp til i neste omgang, etter Sterns ankomst til Bahamas.

 

Reporterne var til stede da han traff igjen Dannielynn for første gang, og beskriver i detalj det «utrolig nære og private møtet» mellom de to. Siden snakket Howard K. Stern tårefylt ut - i en serie intervjuer som ble sendt fra i går og vil fortsette utover uken.

 

TMZ skriver at det ryktes at Stern skal ha fått intet mindre enn én million dollar for å stille opp, men er naturlig nok ute av stand til å få det bekreftet.

(©NTB)

 


Les alt om Anna Nicole Smith!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews