Zahara fikk designerveske

(13.09.2007, sist oppdatert 13.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie brenner for de sultrammede - men også for god design. Hun har nemlig fått spesialbestilt en miniveske fra Valentino til lille Zahara, to og et halvt år.

Dermed kan mor og datter rusle på shopping med matchende vesker gatelangs i New York, der familien Jolie-Pitt holder til nå.

 

- Det var virkelig søtt å se dem sammen, sier et øyevitne til FoxNews.

 

Men en kilde som har jobbet nært med Angelina Jolie i hennes arbeid for FN, er forbauset over morens og datterens designeroppvisning, og sier til kanalen:

 

- Jeg ble nokså overrasket da jeg så bildene av Zahara med den matchende vesken. Det virker som en overfladisk starlet-ting å gjøre for henne. Jeg ville aldri trodd at Angelina ville ønske å bli sett mens hun paraderte rundt og så materialistisk ut.

 

Nå forventer motebransjen en økt etterspørsel etter matchende mor- og småbarnsvesker, fordi Angelina regnes som et stort stilikon og trendsetter.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews