Winslet forbereder seg bedre

(20.01.2009, sist oppdatert 20.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Kate Winslet medgir at hun blir nødt for å forberede seg bedre til BAFTA-prisutdelingen hjemme i England i februar, enn hun gjorde til Golden Globe.

Winslet fikk to priser under Golden Globe-showet nylig, men måtte unnskylde seg overfor publikum da hun holdt det som ble en overveldet og følelsesladd takketale.

 

- Helt klart bør jeg forberede en tale. Jeg trodde ikke det kom til å være aktuelt under Golden Globe-utdelingen. Noen har vært vemmelige om det, men heldigvis var jeg i USA hvor de har sagt pene ting til meg, sier Winslet i ettertid til AFP under London-premieren på «Revolutionary Road».

 

Blant annet glemte Winslet, som takket de andre nominerte da hun mottok Golden Globe i kategorien beste kvinnelige hovedrolle, navnet til Angelina Jolie. ?Takk Meryl, Kristen, Å, Gud, hvem er den siste, stotret Winslet fra scenen.

 

Hun er dobbeltnominert i kategorien for beste kvinnelige skuespiller når BAFTA (British Academy Film Awards) går av stabelen 8. februar, for både «Revolutionary Road» og for «The Reader».

 

Sist gang Winslet vant en BAFTA-pris var i 1995, for innsatsen i ?Sense and Sensibility.

(©NTB)

 




Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews