Watts venter barn igjen

(03.07.2008, sist oppdatert 03.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Naomi Watts (39) venter sitt andre barn med skuespilleren Leiv Schreiber (40).

Den britisk/australske skuespilleren Naomi Watts og hennes skuespillermakker-ektemann Leiv Schreiber sløser ikke bort tiden. I juli i fjor kunne paret ønske sønnen Alexander velkommen til verden, og nå er paret i lykkelige omstendigheter igjen, hevder US Weekly - som videre hevder at skuespilleren - kjent fra filmer som «Mulholland Drive» (2001) og «King Kong» (2005) - er over tre måneder på vei.

 

Paret møttes på filmsettet til 2006-dramaet «The Painted Veil», og bor vekselvis i New York og Los Angeles.

 

Skulle Watts føle for å snakke om de gledelige begivenhetene, er det nok av venninner i filmbyen som befinner seg i samme situasjon. Mens legene i den Nice-baserte klinikken hvor Angelina Jolie befinner seg forsøker å roe ned ryktene om at Angelina Jolie kan føde når som helst, spekuleres det nå i når Nicole Kidman - som er Naomi Watts beste venninne - egentlig har termin. Foreløpig vites det bare at barnet er ventet tidlig denne sommeren.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews