Voight snakker om Jolie-forsoningen

(25.10.2011, sist oppdatert 25.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Jon Voight sier han bestemte seg for å ta opp tråden med datteren Angelina Jolie etter at han ble slått ut av en emosjonell åpenbaring.

Da hadde de ikke snakket sammen på åtte år, melder MailOnline.

 

Det ble knute på tråden i 2002 etter at han - på TV - beskyldte datteren for å ha seriøse mentale problemer. Nå har de åpenbart lagt problemene bak seg, etter at han fikk denne såkalte åpenbaringen i fjor.

 

Han forklarer: - Plutselig så jeg ting på en helt ny måte - og alt forandret seg. Det øyeblikket forandret hele livet mitt. Det ga meg familien min og datteren min tilbake. Å være gjenforent med Angie er svært verdifullt for meg.

 

Voight (72) sier en av de beste tingene med dette er at han nå kan tilbringe tid med hele familien Jolie-Pitt, som ved siden av mor og far teller seks barn.

 

Han sier: - Jeg forguder barnebarna mine, de er min store kjærlighet. De gjør meg emosjonell og takknemlig. Når datteren min ser meg sammen med dem, ser hun en ny energi som tar over. Jeg ler alltid og er fullstendig lykkelig når jeg er sammen med dem. Det gjør Angie så glad.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews