Theron blir heks

(13.01.2011, sist oppdatert 13.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Etter lange tider med forhandlinger skal Charlize Theron nå ha takket ja til å spille den onde dronningen når eventyret om Snøhvit skal støpes om til film.

«Snow White and the Huntsman» blir tittelen, skriver Deadline. En svensk skuespiller, Alicia Vikander, skal være til vurdering som selveste «Snøhvit», melder TT Spektra.

 

Det er ikke første gangen at Theron viser fram usympatiske trekk på filmduken. I 2004 fikk hun Oscar for sitt portrett av en seriemorder i kritikerroste «Monster».

 

Filmen skal regisseres av Rupert Sanders og kan forventes å få premiere i løpet av 2012.

 

«Snøhvit»-filmen er siste tilskudd til den store eventyrtrenden i Hollywood. Tim Burton er eksempelvis i gang med planene for en film basert på eventyret om Tornerose - og selveste Angelina Jolie er angivelig lysten på rollen.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews