Stallone har kona på skulderen

(03.12.2007, sist oppdatert 03.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sylvester Stallone har nylig gått en smertefull runde hos tatovøren, for å tusje inn bildet av kona Jennifer Flavin på hele sin muskuløse overarm.

Det er TMZ som kan bringe bildet av en stolt Stallone som bretter opp ermet og åpenbarer Flavins ansikt, omkranset av tre roser - en for hver av deres felles barn.

 

Flavin er tidligere modell som nå driver sitt eget selskap som selger hudpleie- og velværeprodukter. Hun og Stallone giftet seg i 1997 og har døtrene Sophia Rose (11), Sistine Rose (9) og Scarlet Rose (5), alle med etternavnet Stallone, sammen.

 

Blant andre Hollywood-kjendiser som har tatovert inn sin store kjærlighet, er Tom Arnold (som tatoverte inn Roseanne Barrs ansikt på brystet), Pamela Anderson (som skrev «Tommy» på fingeren), Johnny Depp (som tusjet inn «Winona forever» da han forlovet seg med Winona Ryder) og Angelina Jolie (som både tatoverte inn en «H» for kjæresten Timothy Hutton, og deretter begge fornavnene til neste kjæreste Billy Bob Thornton).

 

De har det til felles at de har laserfjernet eller gjort om sine kjærlighetstatoveringer når forholdene har gått i filler.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews