Oliver Stone sørger over «Alexander»

(21.04.2010, sist oppdatert 21.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske regissøren Oliver Stone er fortsatt opprørt for mottakelsen hans film «Alexander» fikk.

Filmen, som hadde Colin Farrell, Anthony Hopkins, Angelina Jolie og Val Kilmer i hovedrollene, fikk gjennomgå av kritikerne da den kom ut i 2004.

 

- Det knuste hjertet mitt. Det var et livsprosjekt. Det var en uavhengig film fra bunnen av. Vi spilte den inn på et stramt budsjett og måtte holde oss innenfor rammene. Det betydde at vi måtte gjøre ferdig filmen på 90 dager med opptak på tre kontinenter som er litt av en logistikkbragd. Det kunne ha gått i vasken allerede der. Men den hadde planlagt premiere bare fire eller fem måneder senere. Det var veldig vanskelig å holde den tidsplanen. men jeg ga meg og gjorde det, sier Stone til filmmagasinet Empire.

 

Senere i år dukker regissøren opp igjen med sin nye film «Wall Street: Money Never Sleeps», som er en oppfølger til hans «Wall Street»-film fra 1987.

 

Michael Douglas dukker igjen opp som Gordon Gekko og spiller mot Shia LaBeouf, Josh Brolin og Carey Mulligan.

 

«Wall Street: Money Never Sleeps» får premiere 24. september.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 5.651 sec - 1 pageviews