Kleopatra neste ut for Cameron?

(18.10.2010, sist oppdatert 18.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det er allerede klart at Angelina Jolie skal spille dronning Kleopatra i en kommende storfilm om dronningen som regjerte i det antikke Egypt.

Nå melder The Sun at storregissøren James Cameron, kjent for to av historiens mest innbringende filmer - «Titanic» og «Avatar» - kan være aktuell som regissør.

 

Sony, som skal produsere filmen, skal være svært så ivrig på å få med seg Cameron, melder The Sun videre. Men det gjenstår å se om regissøren, som er kjent for å bruke svært god tid på å perfeksjonere sine filmideer, har tid og mulighet til å takke ja.

 

- Med Angelina Jolie i hovedrollen, og et briljant manus av Brian Helgeland, er Sony-sjefene håpefulle når det gjelder Camerons deltakelse - slik at denne episke filmen blir hva de har tenkt den kan bli, sier en kilde til avisen.

 

Den nye Kleopatra-filmen baserer seg på biografien «Cleopatra: A Life», av Stacy Schiff.

 

Filmens produsent, Scott Rudin, bekrefter valget av stjernen i den kvinnelige hovedrollen - og sier endatil at filmen gjøres «for og med Jolie».

 

Hvem som får æren av å spille Marcus Antonius og Julius Cæsar, er foreløpig ikke kjent.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.365 sec - 1 pageviews