Jolie vil snakke med sin far

(18.06.2007, sist oppdatert 18.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie ønsker å komme sin far, skuespillerveteranen Jon Voight i møte, etter år uten kontakt.

Jolie og faren hennes har ikke snakket sammen etter at hun bestemte seg for å kutte all kontakt med ham i 2002. Årsaken sies å være at Voight under et intervju samme år antydet at datteren var psykisk ustabil. Til det amerikanske programmet «Access Hollywood» framholdt han at han trodde datteren slet med «svært alvorlige følelsesmessige problemer».

 

Dette skjedde før Jolie ble mor, og hun har siden avvist alle Voights forsøk på å få nærme seg henne eller de fire barna hun etter hvert har skaffet seg.

 

Men etter at Jolies mor døde av kreft i januar, ser det ut til at hun har fått et litt annet syn på det hele. Til London-avisen Evening Standard sier hun:

 

- Jeg håper mitt forhold til faren min vil bli av en litt mer privat karakter i framtiden. Og når alt kommer til alt, ønsker vi begge det beste for hverandre. Vi kommer til å prøve å begynne å snakke sammen igjen på en eller annen måte.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews