Jolie vil lage «Salt»-oppfølger

(16.08.2010, sist oppdatert 16.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie vil mer enn gjerne lage en oppfølger til sin nye film «Salt».

- Du vet aldri om du får sjansen, om publikum vil like det. Men særlig med denne karakteren er det så mye mer å utforske når det gjelder hennes liv, familien hennes, hvem hun egentlig er. Filmen er nemlig laget slik at hun kan være hvem som helst, sier skuespilleren i et intervju med avisa Birmingham Star.

 

Jolie lot seg intervjue i forbindelse med filmens britiske premiere og mente at Salt kunne være hvem som helst i landet.

 

- Hun kan snakke alle språk, så det er mange muligheter. Som skuespiller, og en som elsker å reise, ville det vært fint å kunne være i stand til å utforske verden med henne, sier Jolie.

 

«Salt» er hennes første film på to år. Sist hun spilte hovedroller var i «Changeling» og «Wanted» i 2008. Nok en gang har hun tatt regi av Philip Noyce som ga henne regi i «The Bone Collector» 1999.

 

«Salt» har norgespremiere 10. september.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews