Jolie tok LSD - og dro til Disneyworld

(18.09.2007, sist oppdatert 18.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Hollywood-stjernen og firebarnsmammaen Angelina Jolie slutter aldri å sjokkere. FN-ambassadøren forteller nå om LSD-bruk.

I et ferskt intervju, sitert av kjendis-sladrenettstedet Female First, forteller Angelina Jolie hvordan hun en gang tok en dose av det hallusinogene stoffet LSD før hun besøkte verdens største fornøyelsespark, Disneyworld, i Orlando, Florida.

 

Stjernen fra «Tomb Raider» sier: - Jeg husker at jeg en gang tok LSD før jeg dro til Disneyworld. Jeg fikk for meg at Mikke Mus var en kort, middelaldrende mann som hatet livet sitt. Syre kan være farlig dersom du ikke er positiv når du tar det, jeg har lagt fra meg slike ting for lenge siden.

 

Jolie, som også tidligere har vært åpen om at hun har prøvd narkotika, sier videre:

 

- Jeg har prøvd kokain, heroin, ecstasy, LSD - alt. Men det som hadde verst effekt på meg, var cannabis. Jeg ble teit og fnisete - og det hater jeg, sier hun videre.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews