Jolie i hett samspill med Brosnan

(28.06.2007, sist oppdatert 28.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie blir snart å se i hete scener med den tidligere Bond-helten Pierce Brosnan.

Angelina Jolie skal spille mot Pierce Brosnan i oppfølgeren til filmen «The Thomas Crown Affair» (1999), skriver nettstedet Female First.

 

Den nye filmen har tittelen «The Topkapi Affair», og det sies at Jolie og Brosnan må belage seg på dampende erotisk samspill i den kommende filmen.

 

- Pierce er virkelig klar for Thomas Crown-karakteren igjen, han håper det dreier seg om en hel rekke filmer. Han tror denne karakteren har det samme potensialet som James Bond, spesielt når man får med en skjønnhet som Angelina Jolie, sier en kilde til den britiske tabloiden The Sun.

 

Filmen skal spilles inn neste år, og scenene skal spilles inn i Egypt og Russland så snart Jolie er ferdig med å spille inn sine scener til filmen «Wanted».

 

Pierce på sin side har en rolle i filmversjonen av Abba-musikalen «Mamma Mia». Han spiller mot Meryl Streep og gestalter rollen som en av hennes tidligere elskere. Filmen spilles for tiden inn i England og i Hellas.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.197 sec - 1 pageviews