Jolie i Pakistan

(08.09.2010, sist oppdatert 08.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie møtte tirsdag ofre etter flommen i Pakistan.

Filmstjernen appellerte til verdenssamfunnet om å bidra med hjelp slik at landet kan komme seg på fote igjen etter naturkatastrofen, melder nyhetsbyrået Reuters.

 

Pengestrømmen har stanset de siste dagene og myndighetene håper at Jolies to dager lange besøk vil sørge for at bidragene tar seg opp igjen.

 

Den 35 år gamle skuespilleren sa hun hadde møtt mange mennesker som hadde fått sine liv ødelagt av oversvømmelsene, inkludert mødre som hadde mistet sine barn, og et eldre pakistansk par som fryktet at de ikke ville klare å gjenoppbygge sitt hjem som gikk tapt.

 

- Jeg er svært beveget etter å ha møtt dem. Jeg håper at jeg i dag og i morgen kan gjøre noe som kan rette oppmerksomheten mot denne situasjonen for alle mennesker i nød i Pakistan, sa Jolie til journalistene etter å ha besøkt en flyktningleir i Jalozai-området.

 

Skuespilleren, som er goodwillambassadør for FNs høykommissær for flyktninger, reiste rundt i en svart pakistansk kvinnedrakt med en tynn, rød stripe.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews