Jolie finner ikke Oscar

(06.02.2009, sist oppdatert 06.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie bør kanskje passe litt bedre på prisen denne gangen dersom hun vinner en Oscar under den kommende Oscar-seremonien.

Skuespilleren vet nemlig ikke hvor hennes første Oscar, som hun fikk i kategorien beste kvinnelige birolle for innsatsen i «Girl, Interrupted» (1999), har tatt veien.

 

Jolie, som tilbringer livet sitt i ulike hjem i Los Angeles og New Orleans, og som også er på stadig reisefot i egenskap av både skuespillerjobben og som FN-ambassadør, sier ifølge filmnettstedet lovefilm. com:

 

- Jeg har ikke akkurat mistet den, men ingen vet hvor den er.

 

Hun forklarer videre at hun i sin tid bad sin mor Marcheline Bertrand passe på den, men etter morens død har det ikke vært mulig å lokalisere Oscaren.

 

Jolie er nominert i kategorien beste kvinnelige skuespiller for innsatsen i «Changeling», og vil konkurrere med Anne Hathaway, Kate Winslet, Melissa Leo og Meryl Streep når Oscar-festivitasen går av stabelen 22. februar.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews