Jolie ønsker å jobbe med Depp og Burton

(10.12.2010, sist oppdatert 10.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie har avslørt at hun gjerne vil jobbe med Johnny Depp igjen - og særlig da i et filmprosjekt som også involverer Tim Burton.

Jolie og Depp kan for tiden ses der de spiller mot hverandre i Florian Henckel von Donnersmarcks «The Tourist». Det er første gang de to stjernene spiller mot hverandre. Og møtet ga mersmak, dersom vi skal tro Jolie.

 

Jolie har blitt linket til Tim Burtons planer om å lage en filmversjon av eventyret om Tornerose, med blant andre Depp om bord. Og da hun nylig ble spurt av MTV om hun ville jobbe sammen med duoen, svarte hun momentant: «Å ja! Selvsagt».

 

- Jeg tror en hver skuespiller ville vært åpen for det. Depp og Burton er et så spesielt team, du ville følt at du ble med i en familie som er både fantastisk og spennende, slo hun videre fast.

 

Så spørs det hva Johnny Depp ville tenke om et nytt samarbeid. I et nytt intervju forteller han at han fant det en smule pinlig å skulle kysse den høyt profilerte Hollywoodprofilen og seksbarnsmammaen.

 

Han sier til britiske The Mirror: - Selvfølgelig har jeg hatt tøffere dager på jobben. Definitivt. Men de der greiene er alltid så pinlige. Så du bare ler deg igjennom det, fniser og føler deg teit.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews