Jade Jagger hektet på tatoveringer

(12.04.2007, sist oppdatert 12.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Jade Jagger, Micks datter med sin første kone Bianca, er nå hektet på tatoveringer.

I motsetning til Angelina Jolie er imidlertid rockedatteren mest opptatt av å tatovere andre - og ikke skaffe seg dem selv.

 

Den 35 år gamle tobarnsmoren Jade Jagger gjorde tidligere en del modelloppdrag, før hun begynte å designe smykker og klær selv. I ti år var hun kreativ sjef for det eksklusive britiske smykkefirmaet Garrard. Men nå er hun klar for nye utfordringer - med tatoveringsnålen.

 

- Min fascinasjon og ønske om å lære om håndverket tatovering økte, sier Jade til Style.com. I fjor sommer begynte hun å lære, og kjæresten lot henne slippe til på ham første gang med nålen. Nå går hun i lære hos tatovøren Neil i London, som fikk henne til å kaste seg uti det raskt.

 

- Dette er den ultimate formen for skreddersøm. Du jobber med et menneske, dets karakter, og den tatoveringen de ønsker å få laget. Ideen om å merke noen for alltid er utrolig, og jeg tror det var det som fikk meg hektet. Det var nesten avhengighetsskapende, sier Jade - og legger til:

 

- Det er skremmende å gjøre noen vondt samtidig som du gir dem noe, merker dem. Det er en designers våte drøm. Men dette er mer alvorlig, det er mer enn mote. Det varer en livstid, fastslår Jade Jagger.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews