Fra «True Grit» til Tornerose

(30.03.2011, sist oppdatert 30.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

14 år gamle Hailee Steinfeld måtte ikke vente lenge før tilbudet om neste spennende filmrolle dukket opp.

Nå har ungjenta som ble Oscar-nominert for sin sterke innsats som tøffe Mattie i westernfilmen «True Grit», fått tilbud om å spille Tornerose.

 

Filmen «Sleeping Beauty» tar mål av seg til å fornye det tradisjonelle eventyret. Prinsessen, spilt av Hailee, vil havne i en drømmeverden der hun forsøker å unnslippe - etter å ha blitt forbannet med evig søvn av en heks.

 

Den dyktige, unge skuespilleren har flere ting på gang, blant annet filmatiseringen av Cat Patricks roman «Forgotten» - et psykologisk drama om en jente som hver natt glemmer alt som har skjedd dagen før, og bare husker fremtiden.

 

«Sleeping Beauty» er siste eventyrfilm ut i et Hollywood som later til å være bergtatt av å fortelle eventyr - ikke minst etter at Tim Burton hadde stor suksess med «Alice i Eventyrland» i fjor:

 

Burton er i gang med «Maleficent» for Disney, som er nok en vri på «Tornerose» - denne gang med fokus på den onde dronningen, spilt av Angelina Jolie. Samtidig arbeider to andre store filmstudioer med «Snehvit»-filmer, mens det også blir filmer bygget rundt «Hans og Grete», «Peter Pan» og «Trollmannen fra Oz».

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.195 sec - 1 pageviews