Fox og Jolie konkurrerer om samme rolle

(25.06.2009, sist oppdatert 25.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

De er to av filmens mest ettertraktede kvinnelige skuespillere, og nå er stemningen spent, dersom vi skal tro ryktene.

«Transformers»-skuespilleren Megan Fox skal være aktuell for rollen som Lara Croft i en tredje «Tomb Raider»-film, melder The Sun.

 

Dette har ikke falt Angelina Jolie lett; Hun har naturlig nok et «eierforhold» til rollen, ettersom hun portretterte Croft i de to første filmene.

 

Den tredje filmen skal visstnok fokusere på Lara Crofts unge år og vise hvordan hun utviklet seg til å bli Tomb Raider. Og da vurderes 34 år gamle Jolie som for gammel.

 

- Angie var innstilt på å gjøre rollen igjen. Hun mener hun har hjulpet til med å definere den og føler seg snytt når den nå trolig kommer til å gis til en person hun anser mindre kapabel enn det hun selv er, sier en kilde til The Sun.

 

Og filmens produsent Dan Lin ser ut til å ha bestemt seg: - Det er en opprinnelseshistorie og det blir en yngre Lara Croft denne gangen, sier han.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Megan Fox!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.316 sec - 1 pageviews