Eastwood ser fram til Jolies første film

(21.09.2010, sist oppdatert 21.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Clint Eastwood ser fram til å se Angelina Jolies første film da han er sikker på at hun vil mestre overgangen fra skuespiller til regissør med glans.

Senere i år vil Jolie starte opptakene av filmen som skal handle om krigen i Jugoslavia på begynnelsen av 1990-årene, og Eastwood, som ga henne regi i filmen «Changeling» fra 2008, ser fram til regidebuten hennes.

 

- Hun er en veldig intelligent jente. Jeg vet at hun klarer dette fint ... Hun harstor arbeidsmoral og hun er veldig smart. Jeg ser fram til å se hva hun gjør, sier han til Access Hollywood.

 

Og veteranregissøren og skuespilleren Eastwood har også råd å gi til regidebutanten Jolie.

 

- Mitt råd til henne er at hun sørger for å få mer søvn enn skuespillerne. Du må forsikre deg om at du har et godt apparat i ryggen. Du må vite hva du vil ha, og hva du er ute etter - og sette deg det som mål.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews