Eastwood foran kamera igjen

(05.10.2008, sist oppdatert 05.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Clint Eastwood (78) er blitt en dobbelt Oscar-vinnende regissør, men nå akter han å vende tilbake foran kamera igjen - stikk i strid med hva han selv har erklært tidligere.

Da Eastwood begynte som skuespiller for mer enn 50 år siden, ble han berømt for sine tøffe cowboyer og politimenn. Som regissør ble han en følsom kar, som vant Oscar for «Million Dollar Baby» og «Unforgiven», og dessuten ble nominert for «Mystic River» og «Letters from Iwo Jima».

 

Nå er han aktuell med Angelina Jolie-thrilleren «Changeling», og i den forbindelse sier han til Reuters:

 

- Siden filmen ble ferdigstilt i år har jeg gjort en film til, der jeg har spilt, selv om jeg sa jeg ikke kom til å gjøre det mer. Jeg tror jeg begynte å si det for noen år siden, at «jeg tror ikke jeg vil spille mer, jeg vil bli bak kamera».

 

Det var nettopp «Million Dollar Baby» i 2004 som lokket ham tilbake foran kamera, og nå har han gjort det igjen i sin kommende film «Gran Torino», der han spiller en krigsveteran fra Koreakrigen som av sine innvandrernaboer blir tvunget til å ta for seg sine egne holdninger når bilen hans blir stjålet.

 

Samtidig fleiper han med at han kanskje burde gi seg - igjen! - fordi han er så imponert over talentet til flere av de unge skuespillerne i «Changeling».

 

- Jeg er alltid forbløffet over hvor gode noen av dem er i så ung alder, fordi det tok meg en evighet bare å lære hvordan jeg skulle si mitt eget navn, sier Clint Eastwood.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews