Carey Mulligan med i Salander-kappløpet

(06.04.2010, sist oppdatert 06.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kristen Stewart er blant favorittene til å huke hovedrollen i Hollywood-utgaven av Stig Larssons Millennium-trilogi. Men nå får hun konkurranse på ryktebørsen av Carey Mulligan.

- Det er en rå, sexy, utfordrende rolle som ville vært perfekt for Angelina Jolie - dersom hun hadde vært ti år yngre, sier en kilde i filmselskapet til The Sun.

 

Studiokilden hevder at listen over aktuelle kandidater på noenogtyve år gamle skuespillere er «en veldig kort liste».

 

Britiske Carey Mulligan ble Oscar-nominert for hovedrollen i «An Education», som hun dessuten vant en Bafta-pris for i hjemlandet samt en rekke andre priser og nominasjoner.

 

Men «Twilight»s Kristen Stewart, hennes utfordrer til rollen som Lisbeth Salander, sies å være yndlingen til regissør David Fincher - som skal lage USA-versjonen «The Girl With the Dragon Tattoo».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews