Brosnan foretrekker Theron

(10.11.2008, sist oppdatert 10.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Pierce Brosnan har sagt til produsentene av filmen «The Thomas Crown Affair» at han foretrekker at de tegner kontrakt med Charlize Theron som hans motspiller i stedet for Angelina Jolie.

Den tidligere James Bond-skuespilleren begynner opptakene av den nye filmen neste år, men han vet fortsatt ikke hvilken kvinnelig hovedrolleinnehaver han får med seg.

 

I sommer ble det meldt at Jolie var den som var aktuell i rollen, men nå sier Brosnan at han helst vil ha med seg Theron.

 

- Jeg har alltid beundret Charlize Theron. Jeg synes hun er en som har oppført seg aldeles utmerket. Jeg har ingenting imot Angelina Jolie. Jeg synes hun er en fremragende skuespiller. Men Charlize har noe ved seg og en indre styrke og en femininitet som jeg virkelig liker å se på, sier han til People.com.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews