Blir Snøhvit svensk?

(15.12.2010, sist oppdatert 15.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den svenske skuespilleren Alicia Vikander (22) er aktuell for litt av et skup av en rolle i filmmekkaet Hollywood.

Vikander er ifølge filmbransjebladet Hollywood Reporter en av fire som kniver om den gjeve rollen som den bleke prinsessen med rosenrøde kinn i kommende «Snow White and the Huntsman».

 

Får hun rollen, får hun bryne seg mot Charlize Theron som, ifølge det samme magasinet, skal være mer enn klar for å spille den iskalde dronning-stemoren. Michael Fassbender forhandler om rollen som jegeren.

 

Ifølge bransjebladet hadde magasinet opprinnelig sett for seg et etablert navn i rollen som den hardt prøvede prinsessen. Både Kristen Stewart og Dakota Fanning skal ha vært hete kandidater før man altså skiftet syn - og så mot mer «ukjent terreng».

 

Vikander slo igjennom i hjemlandet i år med hovedrollen i «Till det som är vakkert». Rollen fikk henne også utvalgt til å være såkalt Shooting Star - stjerneskudd - under filmfestivalen i Berlin til neste år.

 

Så gjenstår det å se om Vikander får Hollywood-rollen også, for produsentene har også tre andre sterke kort på hånden, nemlig Riley Keough som jo nesten må sies å være av kongelig byrd ettersom hun er barnebarnet til Elvis Presley. Også Felicity Jones og Bella Heathcoat nevnes i Hollywood Reporter som mulige Snøhviter.

 

Og det kan gå mot en ny eventyrbølge på kinoene. Tim Burton er eksempelvis i gang med planene for en film basert på eventyret om Tornerose - og selveste Angelina Jolie er angivelig lysten på rollen.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews